Liigu põhisisu juurde
Pisipilt Migreenist vabaks õige toiduga
raamat

Migreenist vabaks õige toiduga

Ilmunud: 2021Keel: eestiStandardnumber: 9789949099986
peavalu
migreen
ravi
etioloogia
toitumine
dieetravi
toiduained
toitained
konservandid
ennetav meditsiin
alkohoolsed joogid
kofeiin
toiduretseptid
käsiraamatud (vormimärksõna)
e-raamatud (vormimärksõna)
Raamatus „Migreenist vabaks õige toiduga“ pakuvad tippneuroloog ja kokk välja innovaatilise lähenemise probleemile, kuidas krooniliste peavalude ja migreenihoogudega inimesed saaksid ennast aidata. Peavalude all kannatab Eestis iga viies inimene. Dr Toomas Toomsoo paarikümneaastane kogemus peavaludega kimpus olnud patsientide erinevatest küsimustest ja lahendustest on saanud kaante vahele. Kuidas peavalud tekivad ning mida peavalude puhul jälgida, sellest pikaaegse kogemusega neuroloog räägibki. Lisaks on restorani Tigu perenaine Kristel Randrüüt koostanud dr Toomsoo näpunäidete põhjal retseptid ja toitumisjuhised, mida peavalude all kannatavad inimesed saavad oma menüüd tehes järgida. DR TOOMAS TOOMSOO „On inimesi, kellel mõningate toiduainete kui migreeni riskifaktorite eemaldamine igapäevasest menüüst vähendab peavaludega päevi, kuid on ka inimesi, kellel pole vahet, mida ta sööb või joob. Raamatus tutvustame kaasaegseid seisukohti peavalude ja toitumise vahelistest seostest. Peamine tähelepanu on suunatud migreenile. Pakume lahendusi nii toiduainete valiku kui toiduvalmistamise ja retseptide näol. Raamat on kirjutatud inimestele, kes kannatavad migreenide käes, kuid samahästi ka pereliikmetele, kes näevad, kuidas migreen nende lähedastele laastavalt mõjub.“ KRISTEL RANDRÜÜT Restorani Tigu perenaine ja toiduarmastaja, kes jagab oma elu Portugali, Saksamaa ja Eesti vahel.
näita rohkem
Autorid:
Randrüüt, Kristel, 1964- autor Laurits, Leelo, 1963- toimetaja Tuulik, Lauri, 1980- kujundaja
Kategooriad
Tervis (112)
Sellele väljaandele ei ole veel kommentaare. Ole esimene!