Liigu põhisisu juurde
Pisipilt
raamat

Ellujäämise [koka]kunst : kulinaaria vilede ja paraadideta

Ilmunud: 2012Keel: eestiStandardnumber: 9789949470297
toiduvalmistamine
toitumistavad
toiduained
toiduretseptid
e-raamatud
See hobikokk Martin Hansoni vaimukas, selge ja lihtne teos toidust liigsete pasunate ja praadideta - retseptid, toidulood ja pildid hea kõhtuäie kokkukeeramiseks. Raamatus selgitatakse, kuidas valmistada nii parimaid ampse (tapas, sushi jm) kui ka imelisi koduseid gurmeeroogi. Autor ei anna alati väga täpseid ja karme juhtnööre, vaid jätab vabaduse valida aineid igaühe rahakoti, maitse-eelistuste ja fantaasia järgi. Nii mõnegi toidu kokkukeetmine meenutab ehita-ise-konstruktorit. Kõigepealt pole muret, et toit ei tuleks maitsev, kui järgida instruktsiooni täielikult. Teiseks ei tasu muretseda, kui osiseid jääb üle. Kolmas printsiip - alati võib lisada aineid, mida õpetuses pole.
Raamat on mehelikult otsekohene, kohati rabav ja piire ületav. Kuid hea tuju ja maitsvad road on garanteeritud.
Kööki ei tohi karta, seda peab armastama, tundma ja kasutama!
näita rohkem
Autorid:
Liivamägi, Tõnis, 1981- fotograaf Laan, Lauri, 1984- fotograaf Tikenberg, Toomas, fotograaf Järvet, Gabriela, fotograaf Soosaar, Einike, 1970- kujundaja Maasikamäe, Sirje, 1963- toimetaja
Kategooriad
Ilukirjandus (1052)
Kodu ja aed (9)
Sellele väljaandele ei ole veel kommentaare. Ole esimene!
info@mirko.ee3 726 307 100
E-R 10-20, L 12-19