Liigu põhisisu juurde
Pisipilt Haiuim ja Sichuani pipar magushapu söömismeenutus Hiinast
raamat

Haiuim ja Sichuani pipar magushapu söömismeenutus Hiinast

Ilmunud: 2015Keel: eestiStandardnumber: 9789949277605
kokandus
toitumistavad
rahvustoidud
toitumisharjumused
toiduvalmistamine
Hiina (riik)
mälestused
reisikirjad
toiduretseptid
e-raamatud (vormimärksõna)
Auhindadega pärjatud toidukirjanik Fuchsia Dunlop oli esimest korda Hiinas 1994 ja tõotas juba siis, et sööb kõike, mida pakutakse, ükskõik kui võõras või kummaline see poleks. „Mõistsin, et kui tahad vahetut, kohtumist võõra kultuuriga, tuleb oma kookonist vabaneda,“ kirjutab ta. Köitvate memuaaride käigus kirjeldab Fuchsia lugejale oma kasvavat armastust Hiina ja selle toidu vastu, esimesest lummavast kokkupuutest Sichuani provintsi maitsetest rikka köögiga.
näita rohkem
Pealkirjad:
Haiuim ja Sichuani pipar [Võrguteavik] : magushapu söömismeenutus Hiinast Shark's fin & Sichuan Pepper : a sweet-sour memoir of eating in China. Eesti keeles
Autorid:
Volmer, Kreet, 1963- tõlkija Kastehein, Karin, 1963- toimetaja Karu, Liis (kunstnik), kujundaja
ISBN:
9789949277605 9789949277681
Kategooriad
Kodu ja aed (20)
Sellele väljaandele ei ole veel kommentaare. Ole esimene!